Το Ξενοδοχειο

Το Ξενοδοχείο

Καθώς απομακρύνεστε από το Αργοστόλι και πλησιάζετε στη Λάσση, αντικρίζετε το Ξενοδοχείο Λάσση, που βρίσκεται σε ένα πολύ ήρεμο μέρος (κέντρο-απόκεντρο), το οποίο συνδυάζει το μπάνιο στη θάλασσα και τον περίπατο στην πόλη. Η παραλία απέχει μόνο τρία λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, ενώ το Αργοστόλι βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5 χλμ. Το ξενοδοχείο είναι κοντά στις μεγαλύτερες παραλίες της Κεφαλονιάς, τον Πλατύ και Μακρύ Γιαλό.

Το ξενοδοχείο Λάσση αποτελεί την τέλεια βάση και για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού. Όποιος πάντως και αν είναι ο σκοπός της επίσκεψης σας η ζεστασιά και η φιλοξενία μας θα κάνουν την διαμονή σας ξεχωριστή.

Το ξενοδοχείο Λάσση διαθέτει πισίνα, εσωτερικό μπαρ και είναι χωρισμένο σε τρία οικοδομικά συγκροτήματα που έχουν απλά δωμάτια και μερικά studio. Όλα έχουν μαγευτική θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς τη πισίνα, με αποτέλεσμα, η βεράντα του δωματίου να γίνεται πολλές φορές το καλύτερο μέρος του τουρίστα, ιδανικό για ξεκούραση.

Αποστάσεις:

  • Παραλία 250μ.
  • Αργοστόλι: 1500μ.
  • Αεροδρόμιο: 5 χλμ.
  • Λιμάνι: 2χλμ.

Το ξενοδοχείο Λάσση συνεργάζεται με τουριστικούς πράκτορες που αντιπροσωπεύουν διάφορες χώρες όπως:

Μεγάλη Βρετανία TUI UK (THOMSON), THOMAS COOK, (Hotels 4u.com) , LOWCOSTBEDS. 
Αυστρία GULLET TOUROPA-touristic, SPRINGER helios. 
Ολλανδία TUI NEDERLAND, SUNDIO GROUP (SUNWEB, SUDTOURS), OAD GROEP (HOTEL PLAN). 
Σκανδιναβικές χώρες:  CUONI SCANDINAVIA (APOLLO), AIRTOURS SWEDEN. 
Ελβετία:  HOTELPLAN, MIGROS REISEN, DENNER REISEN 
Σλοβενία - Βόρειος Ιταλία:  INTELLEKTA, KOMPAS, Julia Viaggi (Ιταλία)
Κύπρος:  TUI-Hellas